Workshop hoeden maken

Ladiesday “workshop hoeden maken” 

Herma de Jong, al jaren behorend bij de internationale top van hoedenontwerpers, organiseert in haar sfeervolle atelier in  “vorstelijk Baarn” of op locatie eendaagse workshops “hoeden maken”. Om deel te nemen aan deze workshop hoef je geen kunstenaar met naald en draad te zijn.

Heel gezellig om met een groep vriendinnen of collega’s te organiseren. Op ontspannen en gezellige wijze maakt u uw eigen  trendy zomer of winterhoed!

Of een “fascinator” (is een haarversiering), die u tijdens een vrijgezellenfeest maakt voor op de bruiloft, helemaal bijpassend gemaakt bij uw kleding.

U kunt kiezen voor:

een dagdeel zonder lunch inclusief tea met lekkere hapjes bijv.van 13.00 tot 17.00 uur
een volledige dag inclusief heerlijke lunch van 11.00 tot 17.00 uur
een volledige dag/avond met tapas  bijv. van 16.00 tot 22.00 uur

Aan het eind van de dag gaat uiteindelijk iedereen naar huis met een leuke zelf gemaakte hoed.   U kunt zich voor deze workshop individueel of in een  groep ( 6 personen t/m ong. 20 personen) inschrijven.

Voor de losse inschrijvingen staan data op op de website www.hermadejong.nl/agenda.html

HIGH TEA/LEZING

In het atelier of op locatie kunt u met een groep vriendinnen/collega’s een heerlijk High tea nuttigen en uitgebreid hoeden bekijken en passen. Ontwerpster Herma de Jong zal u meevoeren in de wereld van de “hoed” door uitleg te geven over het ontwerpproces en  is uit te breiden met een lezing over de geschiedenis van de hoed. Tijdsduur ongeveer 2 a 2,5 uur.

Het is ook mogelijk een uitgebreide lezing/ presentatie voor bedrijven te verzorgen in diverse talen.